Babysang

Logo til brevhode-fargerBabysang – tilbudet fortsetter!

Fet kulturskole og Fet og Dalen menigheter fortsetter samarbeidet om tilbud i Babysang.

Tid: mandager, 12.00-13.30.
Høst 2017: Oppstart 4. september, fri uke 40, siste treff 27. november.
Vår 2018: Oppstart 8. januar, fri uke 8, 12 og 13, siste treff 16. april.

Sted: Fet kirke

Det kreves ingen påmelding- alle er hjertelig velkommen!

 

Koselig, sosialt og lærerikt for liten og stor!

Babysangkurs er et sosialt samlingspunkt for foreldre/besteforeldre som er hjemme med små barn i alderen 0-12 måneder.  Å synge for og med barnet medvirker til positiv kontakt mellom barnet og den voksne og stimulerer barnets språklige, musikalske og motoriske utvikling. Vi lærer sanger og regler om kroppen, fingerleker, godnattsanger/aftenbønn, bordvers, bevegelsessanger og sangleker som også bidrar til å utvikle barnets begrepsforståelse av rom – og kroppsoppfatning. Det vil være en del kjent stoff hver gang- og noe nytt.

For ditt barn er din stemme den vakreste i verden!

På babysangkurset stilles det ingen krav til sangprestasjoner. Dette er en hyggestund med barnet ditt der du lærer enkle sanger og sangleker som dere kan ha glede av sammen.

Timen er todelt. Først samles vi i en ring på gulvet og synger og leker i ca. 45 minutter. Etter dette har vi tid til å slappe av, snakke og ta en kopp te/kaffe sammen.

Lærer på babysangtilbudet er Bente Midtgård, musikkpedagog som daglig jobber i kulturskolen i Fet og Trøgstad. Hun har lang erfaring for kurs med foreldre og barn av denne typen.

Velkommen til en hyggelig møteplass for både barn og voksne!

For spørsmål: ta kontakt med Fet kulturskole: kulturskolen@fet.kommune.no , tlf. 63 88 17 73.